Logistiekmedewerker/heftruckchauffeur

Functieomschrijving

Voor een internationale verwerker en verpakker van hoogwaardige vleeswaren zoeken wij enthousiaste collega’s! Deze food organisatie staat bekend om hun open en platte organisatie, waar je met inzet en flexibiliteit heel ver kan komen. Goed personeelsbeleid, goede verdiensten en ruimte voor interne doorgroei kenmerken deze leuke werkgever.

Waar verdien je tegenwoordig nog een goed belegde boterham? Bij de werkgever die dagelijks bezig is met goed beleg voor op je boterham, natuurlijk! Samen met jouw team verwerk je orders en zorg je dat deze snel en goed geladen worden. Je weegt orders zelf in, bewaakt de klantspecificaties, houdt het proces efficiënt en verorgt het voorraadbeheer. Je werkt met moderne scan apparatuur en orderpick systemen. Ook werk je met de heftruck en/of reachtruck.

Profiel

Je houdt van een volle werkdag waar je in teamverband een mooi resultaat neer kan zetten. Je kan snel schakelen en bent altijd bewust bezig met veilig en efficiënt werken. Uiteraard is het gewenst dat je logistieke ervaring hebt en overweg kan met een heftruck of reachtruck. Je bent flexibel inzetbaar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, soms ook op zaterdag. Voor deze flexibiliteit wordt je ook goed gecompenseerd met aanvullende toeslagen

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Salaris € 1.800 – € 2.200 exlusief toeslagen Je komt te werken bij een organisatie die haar mensen op waarde schat; er heerst een prettige, open werksfeer en er wordt veel aandacht besteed aan teamgeest en leuke activiteiten tijdens en buiten werktijd. Doorgroei en ontwikkeling is altijd mogelijk; of je nu op een andere afdeling aan de slag wil, of je meer wil ontwikkelen in je eigen rol. Een dienstverband met de intentie tot een vaste aanstelling en goede arbeidsvoorwaarden ligt in het vooruitzicht.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct.

Regio

Ede

Niveau

Junior|Medior

Dienstverband

40 uur / Vast

Salaris

€1800 – €2200

Nieuwe vacatures