Allround operator Keramiek 2-Ploegen

Allround operator

Bij deze internationale producent van keramiek werk je in en om een veelzijdige productielocatie met grote machines, installaties en transportsystemen. Er wordt veel gewerkt met natuurlijke grondstoffen in grote hoeveelheden om bouwproducten te maken die je overal in Nederland (en de hele wereld!) terug kan zien.

Jouw functie als Allround Operator is zo veelzijdig dat geen dag hetzelfde hoeft te zijn! Je bent gemotiveerd om met verschillende machines en installaties te werken; van eenvoudig tot complex. Je haalt het beste uit je omgeving en uit jezelf en wil daar ook de ruimte voor krijgen. Samen met je collega’s zoek je de uitdaging om veilig, duurzaam, slim en ook prettig jullie gezamenlijke doelen te halen. Je bedient installaties, stelt machines in, controleert processen, pleegt gebruikersonderhoud, verricht kleine reparaties, ondersteunt/coacht productiemedewerkers en zorgt ook voor een stukje administratie. Je hoeft je dus nooit te vervelen!

Je houdt van een volle werkdag waar je in teamverband een mooi resultaat neer kan zetten. Je kan snel schakelen en bent altijd bewust bezig met veilig en efficiënt werken. Uiteraard is het gewenst dat je logistieke ervaring hebt en overweg kan met een heftruck of reachtruck. Je bent flexibel inzetbaar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, soms ook op zaterdag. Voor deze flexibiliteit wordt je ook goed gecompenseerd met aanvullende toeslagen (basistoeslag, onregelmatigheid, etc., etc.).

Profiel

Enkele jaren ervaring in een (zware) productie omgeving; Sleutelvaardigheden en brede technische interesse; Bekend zijn met geautomatiseerde processen; Een technische opleidingsachtergrond op (V)MBO niveau; Woonachtig in de regio Arnhem – Doetinchem.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris op basis van jouw kennis en ervaring
  • Bij goed functioneren na 6 maanden een vast dienstverband bij de opdrachtgever
  • Reiskostenvergoeding
  • 8% vakantiegeld;

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct.

Regio

Arnhem

Niveau

Junior/Medior/Senior

Dienstverband

40 uur / Vast

Salaris

€2100 – €2400

Nieuwe vacatures