Operator Stans Verpakking-industrie 3-ploegen

Het bedrijf

Ze leveren complete oplossingen voor de verpakkingsvraagstukken van hun klanten. Ze kennen de markt waardoor de dienstverlening veel breder is dan het produceren en rechtstreeks leveren van verpakkingen alleen.

Een bedrijf waar de lat hoog ligt maar voor de mensen die zichzelf uit willen dagen een superinteressante werkgever met goede ontwikkelingsmogelijkheden. Uitblinkers krijgen hier de kans om opgeleid te worden tot specialist. Ze zijn  opzoek naar mensen die net dat stapje extra willen zetten, niet opgeven als het even tegenzit en weten hoe je op een goede manier samenwerkt met collega’s.

Wat ga je doen Operator Stans

Als operator stans ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de machines zodat iedere verpakking op de juiste manier uitgestanst  wordt. Daarnaast voer je onderhoud uit en werk je samen met collega’s om processen optimaal te laten verlopen. Een kwalitatief goed product leveren; dat is waar jij je graag voor inzet!

 

Functie eisen

  • MBO-3 niveau, richting techniek, bij voorkeur aangevuld met praktijkervaring.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij

Naast een leuke baan, fijne collega’s en een werkomgeving waar wordt gelet op veiligheid, duurzaamheid en samenwerking biedt deze werkgever uitzicht op een vast dienstverband.

  • Basissalaris tussen de € 2000,- en € 2350,- bruto per maand o.b.v. 36 uur excl. 20% toeslag
  • Bij goed functioneren een na 6 maanden een vast dienstverband bij onze opdrachtgever
  • Reiskostenvergoeding
  • 8% vakantiegeld

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct.

Regio

Oss

Niveau

Medior|Senior

Salaris

€ 2000,- en € 2350,- bruto excl. 20% toeslag

Dienstverband

Vast 36 uur

Nieuwe vacatures